Overzicht Jeugdsportcoordinatoren

Bas Koeleman

Gegevens

Over mij

Je eigen keuze is de beste keuze!

Ik vind het belangrijk dat mensen zelf leren bewuste keuzes te maken. Vanaf kleins af aan heb ik altijd al de drive gehad om iedereen zijn eigen plezier in sporten te laten vinden.

Daarom richt ik mij op de interne motivatie van personen. Hierbij help ik mensen bewust te laten worden van zichzelf als persoon en hun eigen keuzes

In mijn rol als coach en manager begeleid ik rond de 17 studenten die stage lopen bij mijn Buurt Sport Vereniging. Ik krijg vaak van mijn studenten te horen dat ze het erg fijn en leerzaam vinden om met mij te praten. Ik ondersteun ze in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik leer ze zelf verantwoorde keuzes te maken. Hierdoor durven de studenten zelf keuzes te maken waar ze zich veilig en vertrouwd bij voelen.

Daarnaast richt ik mij erop om ieder persoon zijn eigen motivatie om te sporten te laten vinden. Of het nu op gezondheid, prestatie, plezier of gezelligheid gaat. Ik zorg ervoor dat er een plaats voor jou is binnen de BSV Teniersplantsoen om te kunnen sporten!

Sportdag BSV 2013

Contactinformatie

bas.koeleman@sportievebaanindenhaag.nl


  • Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding (HALO)