Overzicht Jeugdsportcoordinatoren

Joris Witjens

Gegevens

Over mij

Ik was 5 jaar oud toen ik voor het eerst in aanraking kwam met handbal en nu, meer dan 25 jaar later ben ik nog steeds bezeten van deze sport. Ik heb jarenlang in de top van Nederland gespeeld, maar tegenwoordig ben ik trainer en probeer ik middels trainingen, maar ook tussen- en naschoolse handbalessen mijn enthousiasme voor de sport over te brengen op jongere generaties.

Handbal is een sport waar samenwerken essentiëel is en dat komt tijdens mijn lessen en trainingen dan ook nadrukkelijk naar voren. Elk kind heeft kwaliteiten en ik vind het belangrijk dat de kinderen, door samen te sporten, elkaars kwaliteiten ontdekken en gebruiken. De motorisch vaardige helpt de minder motorisch vaardige, de verbaal sterke helpt de stille, enzovoort. Dit leidt uiteindelijk tot leuke dynamische sportlessen waarbij de kinderen met veel plezier, met elkaar, aan het bewegen zijn.

Mocht u interesse hebben om ook eens handbalactiviteiten aan te bieden op uw school of andere instelling, neem dan gerust contact met mij op.

Contactinformatie

joris.witjens@sportievebaanindenhaag.nl
06-83791630


  • 15-12-1979