Overzicht Sportclubs

BSV Teniersplantsoen

Gegevens

Buurtsportvereniging
BSV Teniersplantsoen

Over BSV Teniersplantsoen

Sporten in de buurt, bewegen met de buurt!

De BSV Teniersplantsoen is een Buurt Sport Vereniging aan het Teniersplantsoen. Om sport en bewegen in de Schilderswijk te stimuleren heeft het Stagehuis Schilderswijk samen met de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO) de stichting Buurt Sport Vereniging Teniersplantsoen opgericht.

In deze vereniging is iedereen welkom. Jong en oud of dik en dun. Voor iedereen wordt een passend sport en bewegen programma gemaakt. Voor jongens die laagdrempelig maar wel gestructureerd willen voetballen, met meisje die voetballen maar niets vinden wordt  gedanst, gebasketbald en andere sporten beoefend. Met senioren die actief willen blijven wordt wekelijks gefitnest. En nog veel meer doelgroepen worden bereikt.

Naast het sport en bewegen houdt de BSV Teniersplantsoen zich ook heel veel bezig met maatschappelijke projecten. Zo hebben wij een speciale groep voor kinderen met overgewicht. Hier wordt veel voorlichting gegeven over een gezonde leefstijl. Hierbij lichten wij ouders in hoe zij hun kinderen met overgewicht kunnen helpen een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Voor allochtone moeders die nauwelijks buiten komen hebben wij sportlessen onder begeleiding van een Marokkaanse trainster. Bij deze trainster kunnen de dames hun verhaal kwijt en worden ze weer een beetje meer bij de maatschappij betrokken.

Kortom, aan iedereen wordt gedacht binnen de BSV Teniersplantsoen.

Jeugdsportcoördinatoren

Adresgegevens

  • Teniersstraat 13-b
    2526 NX Den Haag

Routebeschrijving

Contactpersoon

  • Naam / اسم / Isim Bas Koeleman

Overige gegevens

Foto's