Verenigingsscan positieve sportcultuur

Verenigingsscan positieve sportcultuur

Fijn dat u de verenigingsscan positieve sportcultuur van WSDH gaat invullen! Veiligheid en plezier in sport is belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. Alleen samen kunnen we hiervoor zorgen.

De resultaten van deze scan kunt u gebruiken om te zien wat er al goed gaat en op welke thema’s van een positieve sportcultuur er nog verbetering nodig is bij uw sportvereniging. Bespreek de uitkomsten van deze scan met het bestuur, trainers/coaches, vrijwilligers en andere leden. Voor (extra) ondersteuning kunt u uiteraard altijd terecht bij het team positieve sportcultuur van WSDH!

Na het starten van de scan volgen verschillende vragen per thema en vervolgens krijgt u direct feedback te zien. Hierbij worden de door u toegekende scores in de verenigingsscan positieve sportcultuur WSDH als uitgangspunt genomen.

Tip: sla de belangrijkste feedbackpunten op zodat er direct stappen gemaakt kunnen worden binnen dat thema.

Voor vragen over een positieve sportcultuur en de ondersteuning vanuit WSDH kunt u contact opnemen met ons team positieve sportcultuur.

Start met de verenigingsscan

Om te beginnen met de verenigingsscan, vragen wij u een aantal basisgegevens met ons te delen zodat wij inzicht krijgen in welke sportverenigingen hiermee aan de slag gaan. Wij nemen alleen contact met u op, als u aangeeft dit te willen.