Vacatures

Werken / stage lopen bij WSDH

Ben jij op zoek naar een uitdagende sportfunctie waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Sta je open voor nieuwe mogelijkheden in het werkveld en werk je graag met mensen van alle leeftijden? Dan zijn wij op zoek naar jou! We begrijpen het als je niet aan alle eisen kunt voldoen. Maar als jij bereid bent om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je rol, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen. Of je nu al enige ervaring hebt of aan het begin staat van je carrière, wij geloven in het potentieel van individuen die gemotiveerd zijn om te leren en te groeien.

Als medewerker binnen ons team krijg je de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Wij hechten waarde aan een positieve werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar vaardigheden te ontplooien. Aarzel niet en neem contact met ons op als je interesse hebt. Samen kunnen we bespreken hoe jouw potentieel het beste tot zijn recht komt binnen ons team. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te groeien!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Volg WSDH op LinkedIn of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

(Open) sollicitatie

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie via het onderstaande formulier. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

In beeld

Benieuwd hoe het werk als sportcoördinator eruit ziet? Bekijk de video hieronder waarin Lenneke Hohenhorst vertelt over haar functie als senior sportcoördinator turnen:

Of wil je meer weten over Streetsport? Bekijk dan onderstaande video waar buurtsportcoach Quincy vertelt over zijn werk: