Streetsport

Streetsport op de Haagse playgrounds

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren Streetsportactiviteiten in Den Haag. Dit zijn laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten op playgrounds die wekelijks georganiseerd worden. Meer informatie over Streetsport is te vinden onder Sport in de wijk. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op jeugd en jongeren. Je kunt sportmaterialen lenen om zelfstandig aan de slag te gaan of meedoen met de activiteiten of trainingen onder begeleiding van onze sportleiders of buurtsportcoaches. Volg ook onze Social Media kanalen via Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van ons aanbod of vraag het na bij de sportleiders en buurtsportcoaches op de playgrounds.

Aanmelden voor de Streetsportactiviteiten is niet nodig, je kan gewoon langs komen en meedoen! Hieronder vind je de roosters t/m 24 januari 2021*

Centrum januari 2021

Laak januari 2021

Escamp januari 2021

Segbroek januari 2021

Haagse Hout januari 2021

Leidschenveen-Ypenburg januari 2021

Scheveningen januari 2021

Loosduinen januari 2021

*Naast ons reguliere sportaanbod op de playgrounds verzorgen onze sportleiders en buurtsportcoaches ook E-sports activiteiten, informeer hierna bij onze collega’s op de playgrounds!

Samenwerkingspartners