Streetsport

Streetsport op de Haagse playgrounds

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren Streetsport activiteiten in Den Haag. Aanmelden voor de Streetsport activiteiten is niet nodig, je kan gewoon langs komen en meedoen! Hieronder vind je de roosters t/m 16 juli 2021*

Centrum Noord voorjaar 2021

Centrum Zuid voorjaar 2021

Laak voorjaar 2021

Escamp voorjaar 2021

Segbroek voorjaar 2021

Haagse Hout voorjaar 2021

Leidschenveen-Ypenburg voorjaar 2021

Scheveningen voorjaar 2021

Loosduinen voorjaar 2021

De activiteiten zijn voornamelijk gericht op jeugd en jongeren, maar sport en buiten spelen is natuurlijk voor iedereen. Je kunt sportmaterialen lenen om zelfstandig aan de slag te gaan of meedoen met de activiteiten of trainingen onder begeleiding van onze sportleiders of buurtsportcoaches.

Volg WSDH.Streetsport070 op Instagram en op Facebook om op de hoogte te blijven van ons aanbod of vraag het na bij de sportleiders en buurtsportcoaches op de playgrounds. Ook onze coaches kun je op Instagram volgen!

*De roosters kunnen tussentijds wijzigen.

*Naast ons reguliere sportaanbod op de playgrounds verzorgen onze sportleiders en buurtsportcoaches ook E-sports activiteiten. Vraag informatie hierover bij onze collega’s op de playgrounds! Bekijk ook onze agenda voor een overzicht van alle sportevenementen in Den Haag.

 

Streetsport op een krajicek playground in Den Haag
Waar wij actief zijn
Filter op
Samenwerkingspartners