Streetsport activiteiten

Streetsport roosters

Benieuwd wanneer je mee kan doen aan de Streetsport activiteiten? Hieronder zie je de roosters per stadsdeel:

*De roosters kunnen tussentijds wijzigen. Houd de updates hiernaast in de gaten (of op de mobiel: iets verder naar beneden). Volg ook de streetsportleiders op Instagram om op de hoogte te blijven.

 

Updates

Haagse Sportzomer

Deze zomer staat in het teken van het EK voetbal, de Olympische spelen en nog veel meer! Wij vieren de Haagse Sportzomer met onderstaande evenementen:

Flyer_Haagse Sportzomer_web

Pickleball op de Haagse playground

Ken jij de nieuwe racketsport pickleball al? Lekker makkelijk te leren en super leuk! Probeer het op één van de playgrounds waar wij pickleballen.

Streetsport op de Haagse playgrounds

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren leuke activiteiten op de playgrounds in Den Haag. Aanmelden voor de Streetsport activiteiten is niet nodig, je kan gewoon langs komen en meedoen is altijd gratis!

De activiteiten zijn voornamelijk gericht op jeugd en jongeren, maar Streetsport in Den Haag is natuurlijk voor iedereen. Je kunt sport- en spelmaterialen lenen om zelfstandig aan de slag te gaan of meedoen met de activiteiten of trainingen onder begeleiding van onze sportleiders of buurtsportcoaches.

Bekijk ook onze agenda voor een overzicht van alle andere sportactiviteiten en -evenementen in Den Haag.

Volg WSDH.Streetsport070 op Instagram en op Facebook om op de hoogte te blijven van ons aanbod of vraag het na bij de sportleiders en buurtsportcoaches op de playgrounds. Ook onze coaches kun je op Instagram volgen!

WSDH.Streetsport070 op Instagram!
Waar wij actief zijn
Filter op