Streetsport roosters

Streetsport Roosters

Benieuwd wanneer je mee kan aan de Streetsport activiteiten? Hieronder vind je de roosters per stadsdeel:

*De roosters kunnen tussentijds wijzigen. Houd de updates hiernaast in de gaten. Volg ook de streetsportleiders op Instagram om op de hoogte te blijven.

 

Updates

Streetsport Kick-Offs!

Met Kick-Offs trappen we het Streetsport seizoen af. Het zijn leuke events waar activiteiten en clinics te doen zijn. Mis het niet en doe mee aan de Kick-Offs bij jou in de buurt!

18 mei

4 juli

Streetsport op de Haagse playgrounds

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren leuke activiteiten op de playgrounds in Den Haag. Aanmelden voor de Streetsport activiteiten is niet nodig, je kan gewoon langs komen en meedoen is altijd gratis!

De activiteiten zijn voornamelijk gericht op jeugd en jongeren, maar Streetsport in Den Haag is natuurlijk voor iedereen. Je kunt sport- en spelmaterialen lenen om zelfstandig aan de slag te gaan of meedoen met de activiteiten of trainingen onder begeleiding van onze sportleiders of buurtsportcoaches.

Bekijk ook onze agenda voor een overzicht van alle andere sportactiviteiten en -evenementen in Den Haag.

Volg WSDH.Streetsport070 op Instagram en op Facebook om op de hoogte te blijven van ons aanbod of vraag het na bij de sportleiders en buurtsportcoaches op de playgrounds. Ook onze coaches kun je op Instagram volgen!

WSDH.Streetsport070 op Instagram!
Waar wij actief zijn
Filter op