Aanvraag ondersteuning sportcoördinator

Hoe vraag ik ondersteuning van een sportcoördinator aan?

Elke Haagse sportvereniging kan een aanvraag doen voor de ondersteuning van een sportcoördinator. U doet dit door via onderstaande link namens uw sportvereniging een projectaanvraag te doen.

Ik wil een projectaanvraag indienen

Belangrijke zaken:

  • Onze ondersteuning richt zich op de thema’s: leden, kader (trainers, coaches, scheidsrechters, etc), vrijwilligersbeleid, ‘open club’ en positieve sportcultuur.
  • Wanneer u een sportcoördinator aanvraagt, is het belangrijk om te weten waarvoor u als vereniging een sportcoördinator zou willen inzetten en wat de beoogde resultaten van de ondersteuning zijn.
  • De ondersteuning van de sportcoördinator kan zowel kortdurend als langdurend zijn, afhankelijk van uw ondersteuningsvraag.
  • Een sportcoördinator werkt altijd samen met de vereniging aan vooraf gestelde doelen. Uiteindelijk wordt het project ook weer overgedragen aan vereniging.
  • Wanneer u ondersteuning wenst die hier niet onder valt (denk aan accommodatie, financiën, et cetera) dan kunt u zich richten tot de sportconsulent van de afdeling verenigingsondersteuning van de gemeente Den Haag. Op de website van de gemeente Den Haag vindt u welke sportconsulent uw aanspreekpunt is.
  • Voor aanvullende vragen mag u ons uiteraard altijd bellen via (070) 36 86 046 of mailen naar info@swsdh.nl, wij helpen u graag verder.
Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over het werk van onze sportcoördinatoren, neem dan contact met ons op!