Aanvraag sportcoördinator

Hoe vraagt u een sportcoördinator aan?

Elke Haagse sportvereniging kan een aanvraag doen voor de ondersteuning van een sportcoördinator. U doet dit door middels onderstaand formulier uw interesse kenbaar te maken. Vervolgens ontvangt u een link naar de omgeving waar u een “projectaanvraag” kunt doen.

Hieronder volgen alvast wat zaken op rekening mee te houden:

  • Onze ondersteuning richt zich op de pijlers: ledenwerving, -binding, -behoud, kader (trainers, coaches, scheidsrechters, etc), vrijwilligersbeleid, maatschappelijk verantwoord verenigen en een positieve sportcultuur. Wanneer u ondersteuning wenst die hier niet onder valt, dan kunt u deze ondersteuningsvraag stellen aan de sportconsulent van de afdeling verenigingsondersteuning van de gemeente Den Haag. Op de website van de gemeente Den Haag vindt u welke sportconsulent uw aanspreekpunt is.
  • Wanneer u een sportcoördinator aanvraagt, is het belangrijk om te weten waarvoor u een sportcoördinator zou willen inzetten en wat de beoogde resultaten van de ondersteuning zijn.
  • De ondersteuning van de sportcoördinator kan zowel kortdurend als langdurend zijn, afhankelijk van uw ondersteuningsvraag.
  • Een sportcoördinator werkt altijd samen met de vereniging aan vooraf gestelde doelen. Uiteindelijk wordt het project ook weer overgedragen aan vereniging.

Aanvullende informatie
Sportcoördinatoren kunnen bij meerdere verenigingen tegelijk actief zijn. Op deze manier worden centrale vraagstukken breder opgepakt en wordt de samenwerking tussen de verenigingen onderling versterkt. Leren van elkaars sterke punten en kennisdeling staat daarbij centraal.

Contactformulier aanvraag sportcoördinator

 

Naam contactpersoon van de sportvereniging(Vereist)
Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over het werk van onze sportcoördinatoren en sportpedagogen, neem dan contact met ons op!