20 Sep

Een topwedstrijd voor iedereen: bijeenkomsten voor voetbalverenigingen

"Het mooie van dit initiatief is dat er rekening gehouden wordt met iedereen binnen de sportvereniging. Van bestuur tot speler, iedereen draagt bij aan een positieve sportcultuur" - Jorge Ferreira, senior sportcoördinator voetbal bij WSDH

"Is een topwedstrijd alleen afhankelijk van een goed resultaat, zoals vaak wordt beweerd? Absoluut niet. Wij kunnen daar zelf ook veel invloed op uitoefenen. Hoe? Dat laten we zien tijdens diverse bijeenkomsten bij verenigingen in het hele land. Een boeiende avond voor bestuursleden (jeugd)voetbal, Hoofden Opleiding, scheidsrechters coördinatoren en vrijwilligers die zich met sportiviteit & respect bezighouden. We doorlopen tijdens deze avond een proces dat je direct en simpel kunt toepassen binnen de vereniging. Zo kunnen we samen het voetbalweekend nog leuker maken. Voor alle betrokkenen!" - KNVB

Het doel van deze bijeenkomsten is dat iedereen voldoening haalt uit een wedstrijd en dat er met plezier op teruggekeken wordt (op alle niveaus en leeftijden). Sportcoördinator Jorge heeft vanuit WSDH een faciliterende rol hierbij. Hij maakt Haagse voetbalverenigingen enthousiast, samen met het team voetbal-coördinatoren. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma van de bijeenkomst: een topwedstrijd voor iedereen

  • 18.45 uur           Inloop
  • 19.00 uur            Aftrap
  • 19.15 uur            1e helft – Een topwedstrijd, wat is dat?
  • 20.00 uur            Rust
  • 20.15 uur            2e helft – Een topwedstrijd, hoe komen we daartoe?
  • 21.15 uur            Verlenging – Terug- en vooruitblik
  • 21.30 uur            Eindsignaal

Met jouw voetbalvereniging deelnemen aan de bijeenkomst op 31 oktober

Op 31 oktober is er een bijeenkomst bij Haagse Voetbalvereniging SVH. Als je van een Haagse voetbalvereniging bent, dan kun je aanschuiven!

De bijeenkomst is gratis en speciaal voor bestuursleden (jeugd)voetbal, Hoofden Opleiding, scheidsrechters coördinatoren en vrijwilligers sportiviteit & respect. Je kunt je aanmelden via de KNVB: