14 Apr

Eindevent basketbal sportmatch

Ter afsluiting van de reeks naschoolse sportlessen hebben onze buurtsportcoaches op woensdag 30 maart samengewerkt om een leuk eindevenement neer te zetten voor de kinderen. Sportcoördinatoren Jacqueline en Julie en buurtsportcoach Quincy hebben samen gezorgd voor deelnemers via de sportmatches én de playground. Verder was Lindsey (stagiaire bij HBV The Jumpers) er ook bij om onze buurtsportcoaches te ondersteunen.

Bij het evenement op playground 't Zandje in stadsdeel Laak werd er een clinic verzorgd door Arben en Pjotr, spelers van The Hague Royals. Ook werd er een toernooitje gespeeld. De winnaars kregen een leuke prijs, maar de mooiste prijs werd aan alle deelnemers uitgereikt. Alle kinderen die bij het evenement waren, kregen een ticket voor de wedstrijd van The Hague Royals op 2 april in de Sportcampus Zuiderpark!

De kinderen en ouders hebben veel plezier gehad op deze dag. En onze buurtsportcoaches natuurlijk ook! Dit is allemaal terug te zien in mooie beelden van het basketbal evenement. Bekijk hieronder de video van het evenement: