Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

G-sportdag

26 november 2023 @ 14:00

Is uw sportvereniging geïnteresseerd in het bevorderen van uw deskundigheid, bijvoorbeeld op het gebied van positieve sportcultuur of het uitbreiden van het sportaanbod voor specifieke doelgroepen?

Op zondag 26 november worden deze twee workshops georganiseerd op de Sportcampus Zuiderpark. Ze vinden plaats van 14:00 -15:00.

Workshop Positieve sportcultuur

Een positieve sportcultuur zorgt ervoor dat iedereen veilig en met plezier kan sporten. Hoe zorg je er als vereniging voor dat je een positieve sportcultuur creëert? Welke stappen dienen er bij een vereniging te worden genomen? In deze workshop krijgen bestuurders en trainers concrete tips en handvaten hoe zij ervoor kunnen zorgen dat de vereniging een positieve(re) sportcultuur krijgt!

Workshop Training geven aan specifieke doelgroepen (vooral gericht op autisme, LVB)

Training geven is een uitdaging op zich. Als je in je trainingsgroep specifieke doelgroepen vertegenwoordigd hebt, kan dit zorgen voor een nog grotere uitdaging. Hoe ga je hier als trainer/coach mee om? Hoe richt je de training zo in dat deze geschikt is voor specifieke doelgroepen? Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven we in deze workshop trainers/coaches handvaten hoe zij geschikte trainingen kunnen geven aan specifieke doelgroepen.

Kom naar de G-sportdag en meld je aan voor één van de workshops door te mailen naar inclusiefsportenregiohaaglanden@outlook.com of te bellen naar 06-28870131.

Gegevens

Datum:
26 november 2023
Tijd:
14:00

Organisator

Keeley Heijdeman
E-mail
keeley.heijdeman@swsdh.nl

Locatie

Sportcampus Zuiderpark
Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
Den Haag, Zuid-Holland 2533 SR Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070 305 2101