Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TeamNL Olympic Festival

23 juli 2021 @ 09:00 - 8 augustus 2021 @ 21:00

Gratis

Sporten op het strand
Het TeamNL Olympic Festival brengt mensen in beweging! Het sportfestival op het strand in Den Haag dat de kracht van topsport inzet voor sportstimulering en een podium is voor diverse sportbonden en (lokale) sportaanbieders. Het festival is dagelijks tussen 9.00-21.00 uur geopend voor publiek. Op het festival vinden er tal van sportieve activiteiten plaats. Activiteiten waarbij bezoekers en georganiseerde groepen gewoon kunnen inlopen en activiteiten waarvoor je je (op de dag zelf) kunt inschrijven. Een bezoek aan het festival is voor iedere bezoeker het ultieme dagje uit. De uitgelegen kans om zelf te sporten, sport te beleven en sport te kijken! Bestel je tickets.

Sporten in de stad
Het TeamNL Olympic Festival vindt dit jaar niet alleen op het sportstrand van Den Haag plaats, maar ook op 10 verschillende locaties in de stad. Op alle dagen van het festival vinden er, verspreid over heel Den Haag, sportieve activiteiten plaats. We brengen het TeamNL Olympic Festival naar je toe! Naast sportactiviteiten in de vorm van clinics, trainingen en toernooien komen onze eigen olympische TeamNL atleten naar de verschillende locaties voor meet & greets, kinderpersconferenties en andere sportieve activiteiten.

Meedoen?
Deelname aan de activiteiten in de stad zijn gratis! Meld je dus vandaag nog aan met een groep vanuit jouw organisatie, playground of school! Als je mee hebt gedaan aan een activiteit in de stad krijg jij een gratis toegangskaartje voor het TeamNL Olympic Festival op het strand.

Gegevens

Begin:
23 juli 2021 @ 09:00
Einde:
8 augustus 2021 @ 21:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.swsdh.nl/team-nl-olympic-festival/

Organisator

Hilde Pape
Telefoon
+31615350320
E-mail
hilde.pape@swsdh.nl