Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorronde Streetsport070 cup EK edition

16 juni 2021 @ 15:00 - 18:00

Gratis

Hou jij van voetballen? En vind je het leuk om te strijden tegen teams van andere playgrounds in Den Haag? Doe dan mee aan de voorronde van onze eigen Streetsport070 cup en maak kans op deelname aan de Stadsfinale!

Streetsport070 Show Your Skillz
Naast scoren met je team tijdens de wedstrijden kun je ook scoren tijdens de freestyle voetbalclinics van Guido van Moorselaar! Je leert in een korte clinic een paar toffe freestyle skills. Tijdens of na de clinic kun je meedoen aan 'Streetsport070 Show your Skillz'. Hierin laat je jouw tofste truc zien tijdens de clinic of zet je deze later op Insta en tag je @wsdh.streetport070 en @freestylerguido. In de week na de Streetsport070 cup finale worden alle filmpjes verzameld en verwerkt tot een Streetsport070 Show your Skillz EK special. Hieruit worden de gaafste filmpjes gekozen en maak je kans op vette prijzen o.a. freestyle ballen, privé trainingen en een wedstrijdshirt van het Nederlands Elftal/ADO Den Haag.

Inschrijven
Er zijn twee leeftijdscategorieën U13 en 13 t/m 15 jaar voor zowel jongens als meiden. Wil je meedoen? Vul het formulier hieronder in!

Foto: Sebastiaan Nederhoed

Gegevens

Datum:
16 juni 2021
Tijd:
15:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Mounaim Ajiou
E-mail
mounaim.ajiou@swsdh.nl

Locatie

Cruyff Court ADO Den Haag
Pachtersdreef
Den Haag, Zuid-Holland 2542 XH Nederland
+ Google Maps