Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar basisvoorwaarden positieve sportcultuur

3 februari 2022 @ 20:00

Een positieve sportcultuur zorgt ervoor dat alle Hagenaars veilig en met plezier kunnen sporten. Maar hoe kun je als sportvereniging een positieve sportcultuur (door)ontwikkelen? WSDH biedt sportverenigingen hierin ondersteuning, mede door  regelmatig (online) workshops te geven over een positieve sportcultuur.

We beginnen de workshopserie bij de basisvoorwaarden, want dat is ook waar het ontwikkelen van een positieve sportcultuur begint. De basisvoorwaarden voor een positieve sportcultuur zijn:

Tijdens deze workshop bespreken we wat deze basisvoorwaarden inhouden, waarom ze belangrijk zijn en wat WSDH hierin voor uw sportvereniging kan betekenen. Zo zorgen we er samen voor dat alle Hagenaars veilig en met plezier kunnen sporten!

De webinar is online via Microsoft teams. Je kunt je inschrijven via het formulier hieronder en een dag voor de webinar ontvang je van ons een link naar de webinar.

Duur: 30-45 minuten

Deelnemen? Schrijf je in:

Let op: inschrijven kan tot 2 februari 12:00. Er is ook een webinar op 7 februari. Bekijk de webinar basisvoorwaarden positieve sportcultuur op 7 februari.

Gegevens

Datum:
3 februari 2022
Tijd:
20:00

Organisator

Jeroen Davids
E-mail
jeroen.davids@swsdh.nl

Locatie

Online
Den Haag, + Google Maps