08 Jun

Geslaagde Streetsport Interactive

Op woensdag 2 juni was de eerste editie van Streetsport Interactive. Op drie verschillende locaties rondom Krajicek Playground Bokkefort werden er verschillende sporten beoefend. Zo werd de Sutu Wall, de interactieve muur die te zien is op de foto hiernaast gebruikt voor voetbal en handbal, onder leiding van streetsportleider Mustapha en sportcoördinator handbal Alexander. Sportcoördinator Fauve nam de kleine dansers mee naar de Yalp Sona, dat is een interactief geluidspeeltoestel voor de buitenruimte. Het toestel speelt muziek af en geeft leuke dans- en beweegopdrachten. Als laatste nam meervoudig Nederlands kampioen freerunning Thyrone de jonge freerunners onder zijn hoede.

Onder toeziend oog van ouders in het park, namen de kinderen het tegen elkaar op om uiteindelijk de felbegeerde 1e prijs te veroveren. Er vielen 4 winnaars in de prijzen (1 per onderdeel), maar ook de rest werd blij gemaakt door heerlijke ijsjes van Leo namens Vrolijk IJs.

Alle Streetsporters en sportcoördinatoren, bedankt voor jullie inzet! Daarnaast willen we Marcel van Yalp bedanken voor de gesponsorde voetballen. We kijken uit naar een 2e editie van Streetsport Interactive met hopelijk nog meer deelnemers!