20 Jan

Kerstvakantietoernooien geslaagd

Om in de kerstvakantie lekker in beweging te blijven organiseerden wij samen met Go Go Den Haag speciale kerstvakantietoernooien. Of het nou mooi weer was of niet, op de meeste playgrounds waren veel deelnemers te vinden. In totaal hebben meer dan 500 jongeren deelgenomen aan voetbal- en basketbaltoernooien op de playgrounds door heel Den Haag. Ze speelden veel wedstrijdjes en moedigden elkaar tussendoor steeds aan. De deelnemers hadden het zichtbaar naar hun zin. En met een goal vanaf de middenlijn en grappige FIFA-celebrations na het scoren, toverden ze ook een lach op de gezichten van onze buurtsportcoaches en sportleiders.

De winnaars van de toernooien kregen een uitnodiging voor een basketbalclinic van the Hague Royals of een freestyle voetbalclinic van freestyler Guido van Moorselaar. Tijdens deze clinics leerden de winnaars nieuwe tips en trucs van de twee zeer enthousiaste professionals. Met de belangrijkste tip: Hou plezier in je sport en blijf heel veel oefenen!

Wij kijken terug op een mooie samenwerking met Go Go Den Haag en hebben nu al zin in de toernooien die op de planning staan. Stay tuned!

PS: Leuke beelden van de activiteiten in de kerstvakantie zijn te vinden op de Instagram accounts van Streetsport, GOGO Den Haag en onze collega's.