02 Dec

Samenwerking Sport & Bewegen profiel Buurt Onderwijs Sport

Afgelopen project week hebben alle 2e jaars studenten van de opleiding Sport & Bewegen, die het profiel Buurt Onderwijs Sport hebben gekozen, vanuit WSDH een projectdag voorgeschoteld gekregen. Op de hockeyvereniging HDM hadden Jan-Willem van Vliet en Stephan Vink een dag voor de studenten georganiseerd waarbij zij de stage mogelijkheden presenteerden aan de studenten, de sporten hockey en cricket met ze hebben geoefend en een nieuw ontwikkeld spel hebben gespeeld met de naam: Crickey. Zoals de naam al aangeeft, een combinatie tussen Cricket en Hockey.

Het profiel BOS sluit uitstekend aan op de werkzaamheden die de Sportcoördinatoren, Sportleiders en Buurtsportcoaches uitvoeren bij WSDH. Door mee te lopen bij de werknemers van WSDH kunnen de studenten de juiste werkervaring op doen en aan hun profieltaken werken. Dit maakt WSDH een ideale stageorganisatie voor de studenten.

De studenten, docenten en werknemers van WSDH hebben een geweldige dag met elkaar beleefd, waarbij kennisoverdracht, sporten en innovatie tot uiting kwamen.
De volgende projectweek van de opleiding zullen er weer activiteiten gezamenlijk georganiseerd gaan worden.

Op een mooie samenwerking!