02 Mrt

Schoolbasketbaltoernooi 2021/2022

Op vrijdag 18 februari jl. stond het schoolbasketbaltoernooi van de jongens en meisjes U15 al gepland. Dit is helaas geannuleerd in verband met de extreme weersomstandigheden. Na een lange periode waar scholen niet samen konden komen, kon vorige week eindelijk het toernooi van de jongens 15+ divisie 1+2 en de meisjes 15+ plaatsvinden!

Bij dit toernooi ervaren zoveel mogelijk kinderen hoe het is om het, samen met hun klasgenoten, op te nemen tegen andere scholen uit de stad. Of het nu kinderen zijn die wel of geen ervaring hebben met sport of basketbal, iedereen is in beweging tijdens het toernooi. De zaal stond de hele dag vol met basketballende kinderen die samen veel plezier hadden.

Normaal is dit schoolsporttoernooi opgedeeld in voorrondes en finaledagen, maar voor deze editie heeft de organisatie gekozen voor een flexibele variant waarbij er direct poulewinnaars bekend zijn. Na afloop werden de prijzen uitgedeeld aan de winnaars. Dit werd speciaal gedaan door de wethouder sport Den Haag, Hilbert Bredemeijer!