08 Feb

Schoolsport Basketbaltoernooi groep 7/8

25 januari was voor veel leerlingen van groep 7 en 8 een leuke en spannende dag: het schoolsport basketbaltoernooi!

Diverse scholen in de stadsdelen Loosduinen, Laak, Centrum en Haagse Hout namen deel aan de schoolsport basketbaltoernooien. In samenwerking met Gemeente Den Haag en HBV The Jumpers werd er een school basketbaltoernooi georganiseerd in sporthal Loosduinen, Houtrust, Houtzagerij, Overbosch en 't Zandje. Met 95 basketbalteams werden alle sporthallen goed in gebruik genomen!

Buurtsportcoaches Quincy, Julie en Jacqueline genoten op deze dag van het fanatisme en de sportiviteit bij de leerlingen. De verbindende factor van sport was bij ieder toernooi duidelijk zichtbaar! Aan het einde van de dag werden de winnende teams bij zowel de jongens als meisjes op het podium gezet. Naast de toernooiwinnaars, kregen ook 2 teams per locatie de fairplay prijs toegekend. Het winnen van deze prijs werd nét zo dankbaar en enthousiast in ontvangst genomen als de andere prijzen!

Wij willen alle scholen, leerlingen en begeleiders bedanken voor hun deelname, sportiviteit en fanatisme! Daarnaast zijn wij de studenten van de sportopleidingen HALO en sport & bewegen erg dankbaar voor hun uitstekende inzet tijdens het toernooi!