Senioren

Activiteiten voor senioren

Op meerdere verenigingen en playgrounds in Den Haag organiseren wij activiteiten voor senioren. Op deze pagina vindt u informatie over deze activiteiten en hoe u zich kunt aanmelden.

 

Activiteiten agenda

Bekijk hieronder het overzicht met daarin alle activiteiten voor senioren. Het rooster kan tussentijds wijzigen.

Bekijk de activiteiten agenda!

KombiFit Tennis bij HKV/Ons Eibernest

Op woensdagavond en vrijdagochtend is er KombiFit tennisles bij HKV/Ons Eibernest. Door de professionele begeleiding kan elk niveau deelnemen. De leeftijd van de deelnemers varieert van 35 jaar tot 75 jaar. Jonger dan 35 jaar? Geen probleem! Je kunt gewoon meedoen.  Je kunt vrijblijvend twee gratis lessen meedoen waarbij er altijd ruimte is voor een onderling partijtje. 

Bekijk meer informatie over KombiFit.

KombiFit Eibernest

Joost van den Berg
 

Wandeltraining Beweeg Mee bij AV Sparta 

Sportief wandelen en of nordic walking. Gezellig wandelen met senioren van 50+ afgewisseld met stabiliteitsoefeningen waarbij we gebruik maken van de atletiekbaan en het zuiderpark. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de krachtruimte. Op eigen niveau dus iedereen kan meedoen! Meld je aan bij Marco!

Wandel mee met de NDC!

Op meerdere playgrounds en verenigingen in Den Haag doen wij met diverse seniorenactiviteiten jaarlijks mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC). De NDC is een effectieve wandelinterventie van de Bas van de Goor Foundation waarin u in 16 tot 20 weken wekelijks met een groep wandelt en achteraf samen een kopje koffie of thee drinkt. Wilt u meedoen aan de NDC via één van de onderstaande wandellocaties? Via de website van de Nationale Diabetes Challenge kunt u alle onderstaande locaties terugvinden en zich aanmelden.

  • Apotheek Pillen en Praten in samenwerking met AV Sparta
  • Buurthuis van de toekomst in samenwerking met HDM
  • Gezond Natuur Wandelen in samenwerking met Sportief Buurthuis HKV/Ons Eibernest
  • Den Haag Rivierenbuurt in samenwerking met Streetsport

Senior Streetfit op Deltaplantsoen

Sportief en gezellig fitnessen. Elke maandag is er bij O3 senioren fitness. Iedereen van 60 plus kan hieraan meedoen. Is fitness niks voor jou? Geen probleem! Elke woensdag gaan we met de groep wandelen met een gezellig praatje onderweg. Na elke training is er altijd ruimte om een kopje koffie te drinken bij O3.

Meedoen? Schrijf u dan nu in via Casy of Samar!

Adres: Zaanstraat 25

Samar Tarjim
 

Senior Streetfit bij SV Erasmus

Bij voetbalvereniging SV Erasmus verzorgen Sylvana en Mounaim elke woensdag een sportief aanbod voor senioren. Wekelijks leggen zij de vraag ook neer bij de senioren welke sport zij graag willen doen. Ze bieden nu bijvoorbeeld tennis, basketbal en andere balsporten aan. Daarnaast staan ze altijd klaar voor een intensieve bootcamples! Naast het zakelijke aspect speelt natuurlijk het sociale aspect de grootste rol. Waarbij er verbindingen worden gecreëerd onder het genot van een Haags bakkie!

Wilt u meedoen of heeft u vragen? Neem contact op met Sylvana!

Sylvana den Boer
 

Volwassensport in Spoorwijk, naast buurtcentrum De Wissel

Er is niks beters dan de dag sportief beginnen en dit kan uitstekend bij Buurtsportcoach Quincy! Er worden diverse sporten aangeboden, waaronder tennis, basketbal, volleybal en fitness. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig.
Lijkt het je leuk om mee te doen en om met buren te sporten? Inschrijven kan via de mail!

  • Dinsdagochtend en donderdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur.

Quincy Romney
 

BeweegMee bij het zwembad van revalidatiecentrum Basalt

Activiteiten en bewegen in warm water voor mensen met (morbide)obesitas en overgewicht bij Haag88. Iedere donderdag van 18:00 tot 21:00 (3 keer 1 uur).

Adres: Vrederustlaan 180, 2543SW Den Haag

Let op: om deel te nemen aan de activiteit dien je via een diëtiste, leefstijladviseur of huisarts doorverwezen te worden!

Vrouwen wandelgroep

Elke maandag start er een gezellige vrouwen wandelgroep van 13.30–14.30 vanaf Krajicek Playground Laakveld onder begeleiding van Zoë. De afstanden en routes die gelopen worden zijn verschillend en worden in gezamenlijk overleg bepaald. De activiteit is gratis en opgeven is niet nodig, je kan gewoon aansluiten!

Vrouwen fitness

Elke donderdag van 17.00–18.00 op Krajicek Playground Laakveld is er vrouwen fitness onder begeleiding van Zoë. Doormiddel van verschillende oefeningen werk jij aan sterkere spieren en verbeter je je conditie. De activiteit is gratis en opgeven is niet nodig je kan gewoon aansluiten!

 

Zoë Peters – el Massaoudi
 
Waar wij actief zijn
Filter op