Senioren

Activiteiten voor senioren

Op meerdere verenigingen en playgrounds in Den Haag organiseren wij activiteiten voor senioren. Onderstaand vindt u een overzicht welke activiteiten wij waar organiseren en hoe u zicht kunt aanmelden.

SeniorenFit bij tennisvereniging Breekpunt

Op het terrein van tennisvereniging Breekpunt bevindt zich een groepje onverslaanbare Galliërs, excuus, senioren. Door wind en weer komen ze bij elkaar, om onder professionele begeleiding van sportcoördinator Ivo van Boheemen hun fysiek een boost te geven. Minimaal drie per week werken zij aan hun balans, kracht en uithoudingsvermogen. Voor degene die hun nieuwe wendbaarheid eens op de proef willen stellen worden er ook tennislessen aangeboden.

Buiten het sportieve aspect neemt het sociale gedeelte ook een belangrijke rol in. Door de uitjes, borrels en andere activiteiten zorgt en let iedereen op elkaar. Kortom; een mooie, gezellige en vooral sportieve club waar je met trots bij wilt horen.

Tennisvereniging Breekpunt bevindt zich aan de Teijlerstraat 126 in Den Haag. Aanmelden voor deze SeniorFit activiteit kan per mail bij Ivo.

Ivo van Boheemen
 
Samenwerkingspartners