Pickleball in Den Haag – alle locaties

Waar kun je deelnemen aan Pickleball in Den Haag?

Pickleball is een racketsport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert. Je speelt het op een rechthoekig veld met een laag net. Het is super leuk en ook nog eens makkelijk te leren!

Benieuwd waar je in Den Haag kunt pickleballen? Op deze pagina vind je alle locaties.

 

Pickleball op de playgrounds bij Streetsport

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren leuke activiteiten op de playgrounds in Den Haag. Wij staan op meer dan 30 pleintjes, maar bij de volgende 8 playgrounds kun je terecht voor pickleball:

Aanmelden voor Streetsport activiteiten is niet nodig, je kunt gewoon langskomen! Check wel vooraf de Streetsport roosters voor tijden en vraag eventueel of er pickleball gespeeld wordt die dag.

Bekijk alle Streetsport locaties

Pickleballen bij een sportvereniging

Namens WSDH ondersteunen wij Pickleball Den Haag. Deze vereniging is nog jong en groeit. In de zomermaanden spelen zij op de verharde velden bij handbalvereniging SOS Kwieksport. In de winterperiode is dat bij Sporthal Houtrust.

Pickleball Den Haag website

Pickleball in beeld

Tijdens de Streetsport Kick off week (1 t/m 5 april) zullen wij leuke beelden maken op de evenementen waar pickleball gespeeld gaat worden. De beelden delen we daarna op social media en op deze pagina!

Waar wij actief zijn
Filter op