15 Dec

Streetsport in de kerstvakantie: activiteiten in Den Haag om jouw vakantie mee te vullen!

Kom jij uit Den Haag en lijkt het je leuk om een keer - of de hele vakantie - mee te doen aan activiteiten met jouw leeftijdsgenoten? Lees dan snel verder! De kans is namelijk groot dat we bij jou om de hoek meerdere activiteiten organiseren. Van glowgolf & lasergamen tot Esport: deze kerstvakantie zit bomvol toernooien, workshops en andere gratis activiteiten waar jij zo aan mee kan doen! In deze blog tref je alle kerstvakantie activiteiten in Den Haag.

Op 20 december starten de eerste activiteiten al. In het programma kom je veel (zaal)voetbaltoernooien tegen, maar ook wat minder gebruikelijke activiteiten zoals een filmavond, glowgolf of lasergamen. Onze sportleiders hebben hun creativiteit erop losgelaten!

Met name in stadsdeel Centrum, Escamp en Laak zijn er veel playgrounds met activiteiten, maar ook in de andere stadsdelen zoals Loosduinen, Segbroek en Scheveningen organiseren wij verschillende buitenspeeldagen, voetbaltoernooien en dansworkshops! En woon jij in stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg? Dan heb je misschien wel zin om met playground Oeverwallaan naar het Tikibad te gaan!

Voor welke activiteit jij dan ook gaat, wij kijken ernaar uit om je te zien eind december & begin januari!

Alle Streetsport kerstvakantie activiteiten in Den Haag

Hieronder hebben wij alle evenementen per stadsdeel op een rijtje gezet. In onze evenementen agenda bekijk je de activiteiten per dag. Handig voor als je niet de hele vakantie beschikbaar bent, maar wel een bepaalde dag op zoek bent naar een leuk uitje!

Los van de speciale kerstvakantie activiteiten in Den Haag hebben we ook onze reguliere Streetsport activiteiten die altijd doorlopen. Je kunt dus heel december of januari meedoen met Streetsport! Volg @ wsdh.streetsport070 op Instagram voor meer Streetsport!

Centrum

Escamp Noord (Sylvana & Ismael)

Escamp Zuid (Mounaim & Ismael)

Laak

Leidschenveen-Ypenburg (Jarno)

Loosduinen (Mounaim & Sellam)

Scheveningen (Danny & Eargenell)

Segbroek (Ruslan)

Bonus: probeer verschillende vechtsporten uit tijdens de Haagse Vechtsportdag op 23 december!

Ben jij gek van vechtsporten? Of heb je nog nooit ervaren hoe het is om een bokser, judoka of andere vechtsporter te zijn? Probeer tijdens de Haagse Vechtsportdag verschillende vechtsporten uit onder begeleiding van onze sportprofessionals en die van de vechtsportclubs.