23 Mrt

Streetsport Kick-offs: de aftrap van het Streetsport seizoen!

Het hele jaar door organiseren onze buurtsportcoaches laagdrempelig sportaanbod op de playgrounds in Den Haag. In april worden de Streetsport Kick-offs georganiseerd! Wat dit zijn en waar wij dit gaan doen, lees je in dit bericht.

In de week van 3-9 april openen wij het Streetsport seizoen door middel van 4 Kick-off evenementen bij playgrounds in diverse stadsdelen. Bij deze evenementen zijn er verschillende activiteiten te beleven voor mensen uit de buurt.

Bij ieder evenement zijn er speciale activiteiten of attracties waar kinderen uren lang plezier kunnen hebben, van een opblaasbare hindernisbaan of springkussen tot een pannaveld, sportclinics of andere spelletjes. Op 5 april wordt de Kickoff zelfs gecombineerd met het straatvoetbaltoernooi de Streetwise Cup! Iedere Kick-off heeft weer andere activiteiten en sporten die aangeboden worden, om zoveel mogelijk mensen uit de buurt in beweging te brengen en een leuke dag te bezorgen.

Waar en wanneer zijn de Kick-offs?

Er zijn 4 verschillende evenementen in de stadsdelen Centrum, Laak, Escamp en Loosduinen. Allemaal in dezelfde week. Naar welke Kick-off kom jij?

Wij hebben er zin in, tot op de playground!