30 Nov

Streetsport WK activiteiten

Het WK voetbal is in volle gang. Na de winst op Qatar is Nederland door naar de achtste finales! Dat betekent dat we de komende weken hopelijk nog meer kunnen genieten van het WK. De afgelopen weken hebben onze sportleiders op de playgrounds verschillende WK-activiteiten georganiseerd. Van een voetvolley toernooi tot een gezellige WK quiz! In dit artikel lees je over alle activiteiten die geweest zijn en nog op de planning staan!

Maandag 21 november begon het WK voor Nederland. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de eerste WK toernooien gehouden bij playground Lipa, Bouwlust, Waldeck en zelfs bij sportvereniging Quick Steps! Later in de week kwamen onze sportleiders van Streetsport met leuke WK quizzen en andere activiteiten voor de kinderen en jongeren op de playgrounds. Vervolgens bleven ze hangen om de wedstrijd Nederland - Ecuador te kijken met elkaar. Maar niet alleen tijdens de wedstrijden van Nederland kwamen we in actie. Op de dag van Marokko - België heeft buurtsportcoach Mounaim een voetbaltoernooi georganiseerd en daarna met een enthousiaste groep voetballers de wedstrijd gekeken. Samen met Wijkz hebben we nog meer toernooien en activiteiten op de planning staan waar de kinderen en jongeren in beweging zijn en elkaar kunnen ontmoeten. Op naar de volgende ronde!

In beeld

We hebben leuke beelden van onder andere het zaalvoetbaltoernooi met sportleider Amal bij Bouwlust of die van buurtsportcoach Mounaim in Vrederust. Ook Kayanat bracht het WK naar playground Bokkefort door middel van een voetbaltoernooi op de playground met een opvallende oranje bal. Wil je meer zien van de WK activiteiten? Volg onze sportleiders of volg Streetsport070 op Instagram.

Zien we jou ook bij ons volgende WK toernooi?

Er zijn de komende weken nog veel meer WK activiteiten. Deze vind je via de evenementen agenda of via onze Streetsport leiders op Instagram. Doe gezellig mee!