03 Nov

Streettennis toernooi bij playground Joubertplantsoen en senioren dubbeltoernooi bij Eibernest

Op woensdag 26 oktober kwamen de kinderen uit de wijk Transvaal tegen elkaar strijden op het (street)tennisveld. Sportcoördinator Joost en buurtsportcoach Samar hebben samen met Stichting Haags Hopje, een aantal stagiaires en scholarshippers een leuke activiteit neergezet voor de kinderen tijdens hun herfstvakantie. Op playground Joubertplantsoen werd er in 5 ronden tegen elkaar getennist om te bepalen wie de finale mocht spelen. Joost en Samar zagen bij alle deelnemers een flinke dosis gretigheid en concentratie, dit resulteerde uiteindelijk in een finale tussen Ensar en Ouail. Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en hopen jullie de volgende keer weer te zien!

Het volgende toernooi vind plaats in de kerstvakantie in Sporthal Transvaal. Blijf op de hoogte via de website en Instagram voor meer informatie!

Nu de herfstvakantie voorbij is kun je nog steeds naar de playground voor leuke activiteiten zoals deze. Het is een uitstekende manier om laagdrempelig kennis te maken met diverse sporten. Bekijk de Streetsport roosters en kom naar de playground!

Senioren toernooi bij HKV/Ons Eibernest

Net als de jeugd waren op deze dag ook de senioren druk bezig op de tennisbaan. Het tennis dubbeltoernooi voor de senioren vond 's avonds plaats bij HKV/Ons Eibernest. Samen met tennisleraar Carl konden we ook aan hen een leuke activiteit bieden in de week van de herfstvakantie. De 12 deelnemers streden als koppels tegen elkaar en na anderhalf uur spelen waren er twee teams die een beslissende tiebreak mochten spelen om te bepalen wie er vandoor ging met de winst. De plezierige avond werd nóg leuker voor Puja en Arnav nadat zij het match point in de tiebreak wonnen! Bedankt voor de deelname en wij hopen ook jullie allemaal bij de volgende tennisactiviteit weer te zien!