23 Mei

Tennisclinics op de Haagse playgrounds en Kids Day bij Leimonias en De Rhijenhof

Tennisverenigingen zitten op dit moment midden in de competitie en binnenkort gaan de toernooien beginnen. In juni en juli komen er twee grote tennistoernooien naar Den Haag, namelijk de Play-offs bij HLTC Leimonias en ITF The Hague bij TC De Rhijenhof! Rondom deze toernooien zijn er verschillende activiteiten te beleven voor kinderen, van tennisclinics tot speciale Kids Days! In deze blog vertellen we waar en wanneer deze tennisactiviteiten precies zijn. Lees dus snel verder!

Tennisclinics

Wil je graag leren tennissen of ben jij al ervaren met een tennisracket? Doe dan mee aan de clinics die de komende maand worden gehouden. Plezier staat op nummer 1 bij deze clinics. Je hoeft geen tenniservaring te hebben om mee te doen en het is ook niet nodig om je aan te melden. Trek gewoon je schoenen aan en kom naar de playground!

Op onderstaande data worden de clinics georganiseerd:

Kids Day bij Leimonias

In het weekend van 3 en 4 juni worden de Play-offs gespeeld, waar 4 gemengde tennisteams strijden om de landstitel! Dit weekend is iedereen van harte welkom om te komen kijken bij de wedstrijden.

Op 7 juni wordt er een speciale Kids Day georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Op deze dag worden er speciale activiteiten georganiseerd, dus doe gezellig mee! Meld je wel even aan via Leimonias:

Kids Day ITF The Hague bij De Rhijenhof

Van 3 t/m 9 juli wordt het internationale tennistoernooi ITF The Hague bij De Rhijenhof gespeeld. Er zijn de hele week mooie wedstrijden te zien op het park van TC De Rhijenhof, en op woensdag 5 juli wordt ook hier een Kids Day georganiseerd! Op deze dag zijn er ook leuke tennisactiviteiten te beleven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! Ook hiervoor kun je je aanmelden: