23 Jun

Urban sportspektakel & nieuwe dansvloer bij Krajicek Playground Bouwlust

Eerder dit jaar organiseerden wij het eerste 'WSDH evenenement' bij playground Spaarwaterstraat. Het hele veld stond vol met sportactiviteiten en met name basketbal stond deze dag in het zonnetje door verschillende clinics, optredens en wedstrijdjes. Op woensdag 21 juni was het tweede, grootschalige 'WSDH evenement' bij Krajicek Playground Bouwlust. De deelnemers konden uit school naar het grote veld bij de Eekhoornrade om diverse urban sporten uit te proberen: van skateboarden tot steppen of BMX!

Het plein was zo ingericht dat de deelnemers een rondje konden lopen langs alle activiteiten. Op de overdekte Krajicek Playground werd rolstoelbasketbal beoefend met Quincy en op de rest van het grasveld trof je sporten als judo, BMX en panna voetbal. Op het verharde deel van het park stonden de kinderen in de rij om te steppen of skateboarden bij buurtsportcoaches Jan-Willem en Carlos. Verder konden de kinderen nog aan hun racket skills werken met street tennis bij Jarno. Dit laatste onderdeel diende weer als promotie naar de ITF The Hague bij De Rhijenhof.

Opening Urban Dance Ground Bouwlust

Als kers op de taart werd deze middag ook nog de gloednieuwe Urban Dance Ground geopend. Net als de vorige keer werd dit feestelijk gedaan door middel van een optreden van dansschool D-ent. De rest van de dag hebben sportleider Mayar & Latin Souldance zoveel mogelijk deelnemers - en zelfs nog wat collega's - in beweging gebracht op de nieuwe dansvloer!

Wij willen alle deelnemers, ouders, partners en collega's bedanken voor deze sportieve middag bij Playground Bouwlust. De volgende grootschalige WSDH evenementen zijn op 12 juli bij Oranjeplein, 18 oktober 2023 bij Scheveningen & 3 januari 2024 bij Escamp!

Nog meer beelden van het evenement

Hieronder en via social media (@wsdh.streetsport070) tref je nog meer leuke foto's en video's van het WSDH evenement bij Bouwlust: