01 Okt

Voorronde 070 Cup

Leuke en spannende wedstrijden. Goede en minder goede wedstrijden. Winst en verlies. In acht stadsdelen zijn erg leuke en spannende voorrondes gespeelt. In twee leeftijdscategorieën voor zowel de jongens als de meiden werd gestreden om een finaleplaats in de sportcampus op 30 september 2020.

De volgende teams hebben zicht geplaats voor de finale ronde in de sportcampus. In de leeftijdscategorie 10-12 jaar Jongens zijn geplaats: FC Loosduinen, FC Bayern, Newtonplein, ADO Cruyff en Delftselaan.  10-12 jaar meiden zijn geplaats: Laakveld, Delta en Vermeerpark.

In de leeftijdscategorie 13-15 jaar jongens zijn gekwalificeerd: FC Loosduinen, Deltaplantsoen, Zandje en Jennyplantsoen. Bij de meiden zijn dat geworden: Laakveld, Vermeerpark en Joubert.

Complimenten aan alle sportleiders die hebben bijgedragen aan de succesvolle voorrondes.  Er werd goed en fair gespeeld, de voorrondes zijn positief opgevallen bij de netwerkpartners.

Op Hondius deed zelfs een heus politie team uit Segbroek mee in de voorronde. Hilarische taferelen met goed voetbal zorgde ervoor dat de agenten in hun voetbaloutfit goed voor de dag kwamen. Sport, in dit geval voetbal, die voor de ontmoeting en verbinding zorgde tussen agenten en jongeren.
Mooi bijkomend resultaat.