18 Aug

Werken aan Sportstad Den Haag

De afgelopen jaren heeft Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag zich enorm doorontwikkeld. WSDH was voorheen uitsluitend actief op sportverenigingen. Haar activiteiten zijn inmiddels uitgebreid naar sportactiviteiten/-evenementen op scholen en playgrounds. Dit vroeg om een naamswijziging.

Wij zijn een organisatie voor sportprofessionals die actief zijn op veel meer gebieden dan sportverenigingen alleen. Naast dat wij sportverenigingen versterken, organiseren we naschoolse sportactiviteiten, zijn we met onze streetsportactivititeiten niet weg te denken uit de Haagse wijken en organiseren we ook vele kleinschalige- en grootschalige evenementen”, aldus Job Schenau (directeur) in de podcast 'jaarverslag 2022'

Wij hebben onze collega’s uitgenodigd om met een gloednieuwe naam te komen waarbij we één voorwaarde hadden: de naam moest passen bij onze huidige afkorting: WSDH. WSDH is immers ontwikkeld tot een merk op zich en dat wilden we behouden.

Team WSDH blijkt bijzonder creatief! Er zijn vele geweldige reacties op gekomen. Op basis van deze inzendingen is onze nieuwe naam tot stand gekomen. Een naam die recht doet aan alles wat wij doen.

Met trots kunnen we zeggen dat Stichting WSDH vanaf vandaag staat voorWerken aan Sportstad Den Haag’.

Een feestelijk begin voor het nieuwe seizoen! De aangepaste praatplaat spreekt boekdelen.

In onderstaande podcast werd de naam al een aantal keer genoemd. Heb jij het gehoord?