11 Aug

Wijkpark Transvaal gaat met Haagse toppers de boksring in

Op woensdag 9 augustus kreeg Wijkpark Transvaal een stoer bezoek van de twee Haagse top kickboksers Jan Kaffa en Michael Boapeah. In samenwerking met de Gemeente Den Haag, Stichting Haagse Hopjes en Glory Kickboxing is er een veelzijdig programma voor die dag georganiseerd.

Naast de vakantieactiviteiten van Stichting Haagse Hopjes en de WSDH sportactiviteiten kregen de kinderen de gelegenheid om een open workout te volgen, gegeven door top kickboksers Jan Kaffa en Michael Boapeah. De heren openden hun clinic met een demotraining en dit trok al snel de aandacht van de kinderen en ouders bij Wijkpark Transvaal. De kinderen mochten om de mat gaan zitten om de training van dichtbij te zien en direct na de training werden zij uitgenodigd om samen hun kickboks vaardigheden te verbeteren. Samen met Jan en Michael, maar natuurlijk ook met WSDH buurtsportcoaches Robin, Melizano en Jeremy!

Op 19 augustus aanstaande strijden Jan Kaffa en Michael Boapeah op GLORY 87 in Rotterdam Ahoy. De jonge talenten hebben bewezen dat ze bij de beste kickboksers ter wereld horen en vertegenwoordigen de stad Den Haag op wereldwijd niveau. Wij vinden het geweldig dat zij hun passie inzetten om kinderen op de playground te inspireren. Namens WSDH wensen wij Jan en Michael veel succes bij GLORY 87!

Beelden van boksen bij Wijkpark Transvaal

Bekijk hieronder meer beelden van deze middag bij Wijkpark Transvaal of ga naar Instagram, daar zie je ook verschillende video's!

De zomeractiviteiten zijn nog niet voorbij, bekijk wanneer jij naar de playground kunt voor Streetsport. Misschien hebben we de bokshandschoenen wel weer klaarliggen! Maar ook als je geen fan bent van vechtsporten is er van alles te doen bij Streetsport: je kunt ook gewoon een lekker potje komen voetballen!

Check ook de evenementen agenda om te zien welke activiteiten er nog meer aan komen!