18 Jan

Streetsport Winter Games

We gaan beginnen! Vanaf 25 januari t/m 28 februari starten wij met de Streetsport Winter Games. Deze Winter Games zijn een extra aanbod naast onze reguliere activiteiten op de playgrounds door heel Den Haag. De activiteiten zijn voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. De sporten bestaat uit: obstacle running, freerunning, freestyle basketball, freestyle voetbal en een combinatie van fitness, zelfverdediging, boksen en karate. De sporten worden in clinics van 1,5 tot 3 uur aangeboden. Per clinic zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar dus kom op tijd naar de playground!

Alle activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig! Voor meer informatie check onze Insta, Facebook of vraag het na bij jouw buurtsportcoach of streetsportleider op de playgrounds.

Skateboard clinics
Leren skateboarden of je skateboard skills verbeteren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Samen met de instructeurs van de Skatepark Sweatshop leer je binnen “no time” de basics van het skateboarden. Skateboarden is één van de coolste sporten waarbij je op een uitdagende manier een gezonde dosis adrenaline binnen krijgt.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee met één van de skateboard clinics en check hier waar en wanneer dit kan!

Freestyle voetbal clinics
Tijdens de freestyle voetbal clinic maak je kennis met freestyle voetbal als sport- en kunstvorm en leer je de basis ervan. Zo komen alle drie de categorieën van freestyle voetbal aanbod: uppers, lowers en sitdowns. Je leert trucs waar je in eerste instantie dacht dat je ze niet kon. Met plezier en verfrissende oefeningen werk je aan jouw balcontrole, balans, techniek, creativiteit, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Je wordt de baas over de bal.

Wil jij meedoen met deze clinic? Hier vind je een overzicht waar en wanneer dit kan!

Karate/zelfverdediging/bootcamp clinics
Samen met Kimura Shukokai Karate Nederland organiseren wij Haagse Bushido sportclinics voor elk niveau! Een heuse Samoerai volgt de weg van de krijger (Bushido). Krijgers zijn onoverwinnelijk, laten zich niet kisten en dagen zichzelf graag uit. In deze stoere Bushido sportclinic laat je zien wie JIJ bent. Fitness, karate, zelfverdediging en competitie elementen komen aanbod.

Durf jij deze challenge aan? Hier vind je overzicht waar welke clinic plaatsvindt!

Freestyle basketball clinic
Tijdens deze clinics neemt Galdino Haimé van Showcase-basketball je in drie workshops mee naar de wereld van freestyle basketball. De eerste workshop staat in het teken van kennismaking met basketball, fun, creativiteit, muziek en sfeer. De tweede workshop werk je aan skills, tricks en techniek en in de derde workshop vinden er wedstrijd- en partijvormen plaats met verdere uitbreiding van de tips en tricks.

Meedoen met één van de freestyle basketball clinics? Check hier het overzicht wanneer de volgende clinic plaatsvindt!

Galdino Haimé van Showcase-basketball in actie (www.showcase-basketball.com)

Obstacle running
Altijd al willen trainen voor een obstacle run of vind jij het gewoon gaaf om een keer te oefenen op obstacle hindernissen? Tijdens deze clinic leer je de fijne kneepjes van het obstacle runnen en kun jij binnen een paar uur snel en soepel bewegen over diverse obstacles.

Zin om het uit te proberen? Hier vind je een overzicht van alle obstacle clinics die wij organiseren!

Foto: Sebastiaan Nederhoed