26 Okt

WSDH Vechtsportcoördinatoren op de podcaststoel bij Meester, leraar en trainer

Een tijdje geleden zijn WSDH sportcoördinatoren Robin Pot, Melizano de Brito Lopes en Carmen Tacx uitgenodigd door Arnaud van der Veere van Force One. Een icoon in de Haagse vechtsportwereld. Hij heeft een podcastshow, waarin hij vechtsporters aan het woord laat. Zijn interesse gaat het in bijzonder uit naar de persoon achter het werk.

In een spannend keldertje onder zijn winkel Force One aan het Spui in Den Haag vindt het podcast interview plaats. Drie grote zwarte stoelen en de microfoons staan klaar om gebruikt te worden. Het doel van het gesprek is kennis te maken met de persoon achter de trainer. Binnen WSDH zijn de drie vechtsport professionals allemaal instructeur bij onder andere de naschoolse sportactiviteiten. Robin is gespecialiseerd in boksen, Carmen is karate-instructeur en Melizano is onze judo meester!

Tijdens het interview wordt er gesproken over de drive, de passie voor de sport, wedstrijdtraining, het belang van blijven ontwikkelen & persoonlijke dromen.  Uit de antwoorden komt duidelijk naar voren dat ze alle drie de persoonlijke groei en het plezier van hun leerlingen belangrijk vinden. En blijven ontwikkelen vooral mogelijk is door open te staan voor nieuwe kennis en ervaringen. Verder gaat het bijvoorbeeld ook over de ontwikkeling van een speler en het spelen van wedstrijden.

Wat vind jij?

Hoewel niet uitvoerig is ingegaan op hun concrete werkzaamheden binnen WSDH, geeft dit interview een interessante indruk van de type professional die bij WSDH werkzaam is. Het is een vrolijk en open gesprek geworden met verdiepende elementen. 

Het interview is openbaar en te beluisteren. Nieuwsgierig naar hun antwoorden? Beluister de podcast hieronder: