14 Dec

Aangepast aanbod

Helaas blijft Corona onder ons en de nieuwe maatregelen van de afgelopen weken hebben ook gevolgen voor onze activiteiten en werkzaamheden. Naast verenigingen zijn ook veel playgrounds waar wij met Streetsport werkzaam zijn na 17.00 gesloten. Hier worden activiteiten op een andere manier ingevuld om het contact met onze doelgroepen te behouden.

Zo zijn wij vorige week binnen Streetsport gestart met het organiseren van Esports toernooien in FIFA22, Fortnite, NBA2K22 en UFC 22. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en aankomende toernooien hebben wij een speciale Esports pagina gecreëerd. Daarnaast bieden wij na 17.00 in de buurt van playgrounds Urban Fit en hardlooptrainingen aan in kleine groepjes van 2 personen. Ook op de verenigingen gaan wij op korte termijn starten met Esports en de verenigingen nodigen wij nu al uit om deel te nemen aan de huidige toernooien.

Het is fijn dat veel van onze werkzaamheden in deze periode in aangepaste vorm doorgaan. Zo stimuleren wij dat heel Den Haag blijft sporten en bewegen!

Foto: Krajicek Foundation