15 Jul

Buurtsportcoach Danny ontvangt Zuidwest-speldje

In Den Haag Zuidwest zijn er veel actieve bewoners, vrijwilligers en andere mensen die zich inzetten voor de ander en voor de buurt. Op woensdag 6 juli zijn deze mensen in het zonnetje gezet door wethouder wonen, wijken en welzijn, Martijn Balster. Dit werd gedaan bij de Participatie Keuken in Moerwijk door middel van het uitreiken van een speldje. Het Zuidwest-speldje is uitgereikt aan buurtsportcoach Danny Dubbelaar vanwege zijn inzet voor verschillende doelgroepen in de wijk Morgenstond. 'Ik voelde me vereerd op het moment dat ik te horen kreeg dat ik naar voren mocht komen om een speldje te ontvangen, dit had ik totaal niet verwacht. Erg gaaf om een beetje extra waardering te krijgen voor het mooie en leuke werk wat wij doen met WSDH', zei Danny.

Danny organiseert verschillende activiteiten bij HKV/Ons Eibernest en Trefpunt Morgenstond. Op donderdagochtend doet hij sport en spel op het veldje bij HKV/Ons Eibernest en op vrijdagochtend staat hij met zijn activiteiten in de sporthal bij Trefpunt Morgenstond. Ook geeft hij 3 keer per week fietslessen. De deelnemers van de activiteiten vinden het heerlijk om sportief en gezellig bezig te zijn met Danny. Daarnaast vinden ze het fijn dat de activiteiten in de vakanties gewoon door gaan. Naast zijn activiteiten in de wijk is Danny ook bij scholen actief. Hij verzorgt 4 keer per week naschoolse sportlessen bij OBS De Wissel en de P. Oosterleeschool.

Wij van WSDH vinden het mooi om te zien dat Danny zijn inzet belangrijk is voor de mensen in Morgenstond en dat ze dat op deze manier laten zien. Ga zo door, Danny!