Afstudeerstagiaires WSDH

Even voorstellen...

Sinds deze week zijn er binnen WSDH drie afstudeerstagiaires gestart. Glenn Verburg, Cuba van Ruiten en Noémi van der Borcht hebben alle drie een passie voor sport en volgen een HBO opleiding gericht op sport of leisure. Hieronder stellen zij zich kort aan je voor en laten zij weten wat zij de komende periode voor ons gaan betekenen. Glenn, Cuba en Noémi veel succes en plezier met jullie stages!

 

 

 

Glenn Verburg

“Ik ben Glenn Verburg, 25 jaar oud en woon in Den Haag. Na vier succesvolle jaren op het ROC Leiden (Sport & Bewegen) ben ik Sportmanagement gaan studeren (tegenwoordig sportkunde) op de Haagse Hogeschool. Buiten mijn opleidingen om ben ik altijd sportief bezig geweest. Vanaf mijn 5e jaar tot en met mijn 23e jaar heb ik gevoetbald bij verschillende verenigingen, ook heb ik een tijdje gekickbokst en speel ik zo nu en dan een potje tennis.

Vanaf 8 februari tot en met eind juni ga ik jullie team versterken gedurende mijn afstudeerstage. Naast het schrijven van mijn scriptie ga ik me bezig houden met de (online) marketing van WSDH en met het managen van verschillende processen. Ik hoop alle collega’s van WSDH snel te ontmoeten en ik verheug me op een hele mooie en succesvolle samenwerking!

Cuba van Ruiten

“Ik ben 21 jaar, kom uit Roelofarendsveen en zit in mijn vierde jaar van de opleiding Sportkunde aan De Haagse Hogeschool. Als Sportkunde student ben ik natuurlijk gek op sport. Ik heb vroeger altijd gevoetbald en speel tegenwoordig soms padel, maar tennis is de grootste passie van mij. Ik speel graag competitie, toernooien of gewoon voor de ontspanning. Als ik zelf niet speel, kijk ik graag naar wedstrijden of ben ik betrokken bij de jeugdcommissie van T.V. Alkemade. Ik vind het belangrijk dat de jeugd lekker kan bewegen en sporten op een veilige manier. WSDH stimuleert dit en dit spreekt mij erg aan. Ik ben blij met de mogelijkheid om de laatste fase van mijn opleiding door te brengen bij deze organisatie.”

“Het afgelopen halfjaar heb ik de minor Digital Marketing gevolgd waar ik ontzettend veel heb geleerd. In mijn afstudeerstage ga ik die kennis inzetten met als doel het vergroten van het aantal deelnemers bij de activiteiten van Streetsport. Ik hoop in deze periode zelf veel te leren en daarnaast nieuwe inzichten te bieden aan de organisatie en het team van WSDH!

Noémi van der Borcht

“Mijn naam is Noémi van der Borcht, 23 jaar jong en geboren in Oudenaarde (België). Oudenaarde leeft voor het wielrennen en van kleins af aan ben ik hier dan ook al mee bezig. Ik ben steeds op zoek naar het beste in mezelf en ga ik uitdagingen niet zo snel uit de weg. Vanaf aankomende seizoen zal ik dan ook de overstap maken naar het Restore Cycling Ladies Team, waar ik mijn dromen kan najagen. Naast mijn sportieve bezigheden volg ik de studie Leisure & Events management in Rotterdam en heb ik net de minor Waardecreatie in de Sport van morgen met succes afgerond. Vanaf februari begin ik met mijn afstudeerproject bij WSDH. Tijdens deze periode ga ik onderzoek doen naar de sportdeelname en binding van jongeren tussen de 12 tot 25 jaar aan activiteiten georganiseerd door WSDH. Ik kijk enorm uit naar deze periode, waarin ik hopelijk mooie momenten ga meemaken!”