03 Mei

Keep on Smiling: een zonnig sportevenement in de meivakantie

Sportleider Streetsport Leroy organiseerde in de meivakantie een zonnig sportevenement bij Playground Ketelveld genaamd 'Keep on Smiling'. Met lekker weer, veel sportactiviteiten en een popcorn tent wist Leroy de kids zeker aan het lachen te krijgen.

Keep on Smiling

Op 2 mei vond het Keep on Smiling Event van Leroy plaats in het kader van zijn Scholarship programma. Playground Ketelveld werd omgetoverd tot een zonnig sportfestivalterrein. Hier konden de kinderen meedoen aan een voetbaltoernooi. Ook was er een pannakooi en een bungee run. De paddles werden weer uit de kast gehaald voor een potje padel op het plein. Daarnaast was er een ervaren basketballer om een basketbal clinic te verzorgen. Van al dat sporten word je moe. Daarom waren er volop pauze activiteiten waar de kids weer even op adem konden komen. Op de playground stond een kraam waar versgebakken popcorn uitgedeeld werd. Ook konden de kinderen zich laten schminken of een mooie henna tatoeage laten zetten. Met alle activiteiten en een fleurig lentezonnetje wist sportleider Leroy een lach op elk gezicht te toveren.

Keep on Smiling in beeld

Vakantie activiteiten

In de meivakantie worden er nog volop andere activiteiten georganiseerd, zoals de voorrondes van de WSDH 070 Cup en Streetsport activiteiten op een van de vele playgrounds. Bekijk onze agenda of de pagina van Streetsport voor meer informatie.