24 Jul

Nóg meer voetbalplezier op de playgrounds dankzij verlengde samenwerking met ADO Den Haag

Het afgelopen seizoen waren er een tiental voetbal clinics, in samenwerking met ADO Den Haag, op verschillende Haagse playgrounds waar wij met Streetsport actief zijn. Deze samenwerking krijgt vanaf september een vervolg!

‘De verschillende clinics die wij door heel Den Haag konden aanbieden heeft ons een enorme boost gegeven. WSDH zit door heel Den Haag en is de ideale partner voor ons om het geelgroen van 'Onze Trots' overal te laten zien.' - zegt Wesley Bierens, projectleider beleving bij ADO Den Haag

‘’Het zijn geweldige activiteiten voor de jeugd in Den Haag. Iedereen is blij en verheugd als ze horen dat ADO Den Haag langs komt.’’ voegt Erwin (teamleider Streetsport) eraan toe.

Het gaat opnieuw om tien clinics vanaf september tot het voorjaar van 2024. Binnenkort wordt bekend waar & wanneer de clinics zullen plaatsvinden.

Eerdere ADO activiteiten

In 2022 werd al een samenwerking gesloten met ADO PowerVrouwen, met als doel het realiseren van trajecten die bijdragen aan de zelfstandigheid, het zelfvertrouwen en de maatschappelijke kansen van meiden van 8 tot 16 jaar. In maart dit jaar hebben ruim 50 enthousiaste meiden van SV Die Haghe al een clinic gekregen van trainers & spelers van ADO Den Haag Vrouwen! Ook hebben we op de playgrounds met Streetsport al het project 'Leven als een ADO prof' gehad. Al met al is de samenwerking met ADO Den Haag enorm waardevol voor ons, en natuurlijk voor de kinderen die hierdoor geïnspireerd worden!

Blijf op de hoogte

Wil jij niets missen over het aanbod van WSDH? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per maand een update over onze activiteiten.