23 Feb

Open dag ROC Mondriaan Lifestyle, sport & bewegen

Op 1 februari was er een open dag bij ROC Mondriaan voor de opleiding Lifestyle, sport & bewegen. ROC Mondriaan laat graag de aankomende studenten alvast het werkveld zien. Daarom was WSDH hier aanwezig om de toekomstige studenten van de opleiding Lifestyle, sport & bewegen te laten zien waar ze met hun mbo-diploma aan de slag kunnen.

Tijdens de informatiemarkt spraken onze collega's Nathan, Kayanat, Kenneth en Wesley met verschillende ouders en aanstaande studenten over het werk dat WSDH doet binnen Den Haag. De studenten waren nieuwsgierig naar de activiteiten van zowel de streetsportleiders als de sportcoördinatoren. Wij vinden het belangrijk dat we op deze manier toekomstige studenten van de opleiding Lifestyle, sport & bewegen een beter beeld kunnen geven van het werkveld!

Stage lopen bij WSDH

Stagiaires van de opleiding Lifestyle, Sport en Bewegen (ROC Mondriaan), maar ook van de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) en Sportkunde aan de Haagse Hogeschool kunnen bij WSDH terecht voor een flink deel van hun stages. WSDH biedt mbo- en hbo-studenten de gelegenheid zich via de stages verder te ontwikkelen.

Ben je student van een van de opleidingen of scholen die hierboven zijn genoemd? Bekijk dan snel de stagemogelijkheden bij WSDH en neem contact op!