22 Mei

Opening van gloednieuwe Urban Dance Ground bij playground Spaarwaterstraat

In november 2022 was de opening van de Urban Dance Ground bij playground Vermeerpark. Ook bij playground Spaarwaterstraat is er nu een gloednieuwe Urban Dance Ground waar Streetsport deelnemers en andere mensen uit de buurt gebruik van kunnen maken. Benieuwd wat een Urban Dance Ground is en hoe wij dit hebben geopend? Lees het in dit artikel!

De Urban Dance Ground is een openbare dansvloer met daarbij een geluidsbox waar je je mobiel op kunt leggen. De muziek die je afspeelt op je mobiel, kun je hiermee luid af laten spelen via de DJ Post. Dit apparaat bij de dansvloer werkt zonder stroom, je hoeft alleen maar even aan een schijf te draaien en het werkt! Zo kun je je dance moves oefenen of TikToks opnemen op de playground met je eigen muziek, en dat zonder dat je zelf een muziekbox mee moet nemen!

Op woensdag 17 mei werd de Urban Dance Ground feestelijk geopend bij playground Spaarwaterstraat. Alle kinderen en ouders kwamen bij elkaar rondom de Urban Dance Ground toen we begonnen met de opening. Al snel stonden er veel kinderen óp de dansvloer om mee te dansen met de zumba clinic van Latin Souldance. Vervolgens hebben de mensen van Spaarwaterstraat genoten van een optreden van dansgroep Diamondz & PearlZ van diamantcollege. Ook was Podium NOORD, hét nieuwe podium voor kunst en cultuur in Haagse Hout, nog vertegenwoordigd bij de opening!

Let's dance!

Wij willen alle dansers bedanken voor de mooie demonstraties! Verder hopen wij dat alle deelnemers een leuke dag hebben gehad en veel plezier gaan beleven van de Urban Dance Ground bij Spaarwaterstraat. Binnenkort wordt er nóg een Urban Dance Ground geopend, namelijk bij playground Bouwlust, hierover volgt snel meer informatie! Volg ons om op de hoogte te blijven:

Bekijk meer foto's van de opening hieronder en op het Streetsport Instagram account.