03 Mei

Opening van nieuwe sportbox bij playground Waldeck in Loosduinen

In november 2022 was de opening van de Gymboxx bij Wijkpark Transvaal. Deze container vol sportmaterialen wordt sinds de opening wekelijks gebruikt! Ook in Loosduinen is er nu een kast met sportmaterialen aanwezig voor de kinderen en jongeren uit de buurt. Lees het in dit artikel!

Op 26 april waren wij samen met Wijkz en Stichting Wijkberaad Nieuw Waldeck bij playground Waldeck voor de feestelijke opening van de sportbox. Kinderen, jongeren en ouders uit de buurt hebben genoten van verschillende activiteiten van voetbal en kickboksen tot een graffiti workshop. Daarnaast was Galdino van Showcase Basketbal aanwezig voor een gave freestyle basketbal show! De opening van de sportbox was een groot feest voor alle buurtbewoners. De kinderen hebben deze dag al volop gebruik gemaakt van alle materialen uit de sportbox.

De sportbox is een kastje met daarin verschillende sportmaterialen. Met de sportbox op een playground zoals Waldeck kunnen wij deelnemers van Streetsport kennis laten maken met nóg meer verschillende sporten. In de sportbox tref je namelijk ballen, rackets, hockeysticks, stepjes, (spring)touwen en nog veel meer! Als Mustapha met Streetsport bij playground Waldeck is, kunnen deelnemers gebruik maken van deze materialen. Ook tijdens de activiteiten van Wijkz staat de sportbox altijd open. Zo brengen wij samen met de sportbox nog meer mensen in de buurt van Waldeck (Loosduinen) in beweging!

Wanneer kun je gebruik maken van de sportbox?

De sportbox is altijd open met Streetsport! Bekijk in het Streetsport rooster van Loosduinen wanneer Mustapha of een andere sportleider bij Waldeck actief is!

Foto's van de opening

Bekijk hieronder foto's van de sportbox en de opening op 26 april: