31 Mei

Stadsdeel in de spotlight: Laak (deel 2)

In april zijn verschillende activiteiten aangekondigd in Stadsdeel Laak, en daar blikken wij in deze blog op terug! Van de Streetsport Kick-off in april tot de Mei-spelen en 3x3 clinics bij 't Zandje, Laakveld en Ketelveld. Ook delen wij een gloednieuwe video én nog meer evenementen in juni. Lees dus snel verder!

In de spotlight:

Onderweg naar de Regio... Laak!

In het Tv-programma 'Onderweg naar de regio' komt Erik Burgers op allerlei plekken in Nederland. Onlangs is hij langs geweest bij playground Laakveld én HVV Laakkwartier om in gesprek te gaan over de werkzaamheden van buurtsportcoaches Ozcan en Jeanny. Bekijk de video hieronder:

Kick-off, Mei-spelen, 3x3 basketbal en andere Streetsport activiteiten!

Naast de Kick-off in de eerste week van april, zijn er nog veel meer activiteiten geweest! In het laatste weekend van de meivakantie werd de mei-spelen georganiseerd: een gloednieuw concept bij playground 't Zandje. De Mei-spelen is een weekend vol activiteiten voor jong en oud in Laak. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto's van het weekend!

Als laatste zijn we de maand mei afgesloten met twee 3x3 basketbal clinics. Eerst bij Ketelveld, en vervolgens bij Laakveld! Bekijk de foto's van deze clinics hieronder en via Instagram (wsdh.streetsport070). De clinics zijn een voorbereiding op het grote 3x3 evenement op 3 juni. Heb jij meegedaan met de clinics of lijkt het je leuk om op 3 juni een keer mee te doen met een laagdrempelig basketbal toernooi? Schrijf je dan in!

Bekijk meer informatie over het Streetsport 3x3 basketbal toernooi via onderstaand bericht:

Sportcoördinator Robin verzorgt boksclinic bij Suikerfeest Laak

Zaterdag 29 april vond het Wijk Suikerfeest Laak plaats, georganiseerd door Bettah Boxing Club en Stichting Islamitische Organisatie Nederland. Het was een dag vol activiteiten voor de jeugd. Het evenement bracht verschillende organisaties en gemeenschappen dichter bij elkaar. "Als sportcoördinator was ik aanwezig om BBG te ondersteunen bij het geven van de boksclinics. Op deze dag met veel mensen mogen spreken van verschillende leeftijden, culturen en organisaties. Het enthousiasme, de samenwerkingen en het zien van de tradities van andere culturen gaf mij veel energie."

"Ik ben dankbaar dat ik namens WSDH en BBG mijn steentje kon bijdragen aan dit goed georganiseerde evenement." - Robin Pot, sportcoördinator boksen bij WSDH

Meer evenementen in juni en het volgende 'Stadsdeel in de Spotlight'

Zoals eerder vermeld is op zaterdag 3 juni dus de Streetsport 3x3 basketbal toernooi. Je kunt hier zelf lekker basketballen en tegelijkertijd genieten van topsport 3x3 basketbal!

In Laak hebben wij naast het reguliere Streetsport aanbod in Laak nog meer evenementen. Op 14 juni - straatspeeldag - kun je naar playground 't Zandje voor een voetbaltoernooi én naar Ketelveld voor een tennisclinic. En op 28 juni én 6 juli zijn er scholarship evenementen bij Laakveld & Ketelveld (in die volgorde).

Het volgende stadsdeel dat we in de spotlight zetten is Scheveningen! De zomerperiode komt er bijna aan en dat betekent dat we weer kunnen genieten van veel activiteiten op en rondom het strand in Scheveningen. Vorige zomer was memorabel, mede dankzij het WK zeilen voor de jeugd. Ook zijn wij toen in gesprek gegaan met verschillende deelnemers van surflessen! Lees het terug in Stadsdeel Scheveningen in de Spotlight (2022).

Blijf op de hoogte voor meer berichten zoals Stadsdeel in de Spotlight.