30 Apr

WSDH bestaat 15 jaar!

"Al 15 jaar maken we samen met onze partners een échte sportstad van Den Haag. We hebben dromen verwezenlijkt door talentherkenning en -ontplooiing. De levens van vele mensen, jong tot oud, verrijkt met de organisatie van gave structurele activiteiten en evenementen. We hebben aanbodgericht gewerkt aan de toekomstbestendigheid van Haagse sportverenigingen. We hebben een gezonde leefstijl gestimuleerd, een waardevolle invulling gegeven aan de vrije tijd van jongeren, een actieve bijdrage geleverd aan de veiligheid op straat, schoolgaande kinderen doorgeleid naar structureel sportaanbod en nog veel meer.

Ik kijk met veel trots naar hoe we hier dag in dag uit vanuit een hecht en gepassioneerd team vorm aan hebben geven. Vol plezier zullen we dat ook in de toekomst blijven doen." ~ Job Schenau, directeur-bestuurder WSDH

Zó vieren wij het 15-jarig jubileum van WSDH

Tijdlijn 15-jarig jubileum WSDH

In april is het Streetsport seizoen feestelijk geopend met 5 kick-offs door de hele stad. Midden in deze kick-off week was ook nog ruimte voor een uniek evenement: Streetsport op Wielen. Ook de ADO festivals zorgden voor een aantal leuke middagen bij onder andere Lipa en Oeverwallaan. Tot slot stond april in het teken van het schoolsporttoernooi korfbal.

Deze volle maand geeft een mooi beeld van wat verder nog gaat komen: nóg meer schoolsporttoernooien, de Jr. NBA League 3x3 finals en natuurlijk de olympische sportzomer. Met als hoogtepunt het bezoek van de Tour de France Femmes in onze 'achtertuin' bij de Sportcampus Zuiderpark.

Lancering WSDH 070 Cup

In mei gaat de gloednieuwe 'WSDH 070 Cup' van start. De WSDH 070 Cup heeft als doel om alle kinderen (van 10 t/m 15 jaar) in Den Haag de kans te geven om mee te spelen in een stedelijk(e) toernooi/competitie. In mei zijn de voorrondes. Daar wordt 1 team per categorie per stadsdeel geselecteerd om hun stadsdeel te representeren in de competitie. In het najaar wordt de competitie gehouden. En uit deze competitie volgen 4 finalisten. De finalisten strijden op de finaledag in december om de titel: de enige echte WSDH 070 Cup!

Speciale activiteiten 15-jarig jubileum

Als kers op de taart hebben wij nog 3 unieke jubileumactiviteiten. In de zomer brengen wij een magazine uit over ons 15-jarig bestaan. Daarna volgt een spannende winactie. Tot slot vieren wij in oktober ons jubileum met een feestdag!

Wij houden jullie graag op de hoogte van alle evenementen en hoogtepunten via onze website, nieuwsbrief & LinkedIn/Instagram.