08 Feb

WSDH viert 25 jaar Cruyff Foundation!

Al 25 jaar creëert de Johan Cruyff Foundation ruimte voor kinderen om te sporten en te spelen. De Cruyff Foundation bouwt verder aan wat Johan Cruijff in 1997 is begonnen. Bij WSDH zijn we trots om met zo'n fijne partner samen te werken en hier een bijdrage aan te leveren. Ben je benieuwd hoe wij dit doen? Dit lees je in dit bericht.

Met Streetsport staan wij op 5 verschillende Cruyff Courts in Den Haag

  • Cruyff Court Schilderswijk
  • Cruyff Court Laakveld
  • Cruyff Court Ketelveld
  • Cruyff Court ADO Den Haag
  • Cruyff Court Steenwijklaan

Op deze playgrounds worden iedere week veel verschillende sport- en beweegactiviteiten georganiseerd door onze buurtsportcoaches voor iedereen in de buurt. De veldjes zijn van goede kwaliteit en onze sportleiders vinden het super om hier hun activiteiten te verzorgen!

Naast alle dagelijkse activiteiten op de Cruyff Courts doen wij al jaren met veel plezier mee met de Streetwise Cup, een voetbalcompetitie georganiseerd door de Cruyff Foundation en Krajicek Foundation voor kinderen van 10 t/m 15 jaar. Het afgelopen jaar hebben wij ook speciaal voor de oudere doelgroep van 13 t/m 27 jaar allerlei gave sportactiviteiten en clinics georganiseerd via de Summer Games & Winter Games. Dit zijn gave initiatieven mede opgezet door de Cruyff Foundation. Er kwamen allerlei (nieuwe) sporten langs zoals skateboarden, freerunning, freestyle voetbal, freestyle basketbal, bike trailen en nog veel meer. De sporten werden speciaal aangeboden door echte experts uit het vakgebied. Wij kijken uit naar nog veel meer mooie sportmomenten samen met de Cruyff Foundation!

Foto: Sebastiaan Nederhoed